Стопкадър Нова ТвИзвестен българин разкри как е успял в живота.Навремето стана

...
Стопкадър Нова ТвИзвестен българин разкри как е успял в живота.Навремето стана
Коментари Харесай

Краси Аврамов: Трябваше да изям шамарите, за да вървя по днешния си път

Стопкадър Нова Тв

Известен българин разкри по какъв начин е съумял в живота.

Навремето стана известен като Човека глас. Преживявал е какво ли не. От това спецчасти да влязат в дома му по простъпка, до това да бъде одобряван и отхвърлян, поради гения си - Краси Аврамов.

" След концерта си в залата на " Оскарите " започнах да хвърча като балон, мъчно ми беше да намеря себе си, всички ми обръщаха внимание. Стотици хора желаеха да бъдат близки с мен. Балонът се пукна в България, бях не запомнил метода на мислене у нас. Аз и фамилията ми преживяхме близо година на подбив, само че по този начин открих себе си. Трябваше да изям шамарите, с цел да ходя по днешния си път ", съобщи по Нова Тв той.

След концерта в залата на Оскарите му оферират шоу и в Лас Вегас, а той намира спонсори, които влагат 2 млн. $ в това начинание. " Започнахме да строим, само че внезапно пристигна международната финансова рецесия, останахме във въздуха, всичко загубихме. Спонсорите си изтеглиха парите. В същия миг се разделих с половинката си и се върнах в България ", спомня си музикантът.

Родителите му са свързани с музиката. " Майка ми искаше да пея, а аз се занимавах с пантомима. Баща ми искаше да пея италиански песни, само че аз не мислех, че пеенето е съществено изкуство. Майка ми стартира гладна стачка поради обещан апартамент на работещите в Кремиковци. Изпада в кома, едвам я избавят. Министри и политици са ходили в болничното заведение да приказват с нея ", споделя Аврамов.

На 13 септември в Пловдив събира 120 музиканти на една сцена. " Дори 100 кила ще пее с мен, ще вземат участие и Симфоничният оркестър на БНР, както и балетът на Държавен музикален спектакъл, квартет " Славей ", Керън Брикс - една от най-известните цигуларки, Такуя - японски барабанист с тъпан над 2 метра. Имаме 2 тира заря, огньове и осветяване ", разкрива артистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР